images/fade/fade1.png

Heb jij met iPadOS nog wel een laptop nodig?
Met iPadOS krijgen de 5 jaar oude iPad Air 2 en alle latere iPads heel veel nieuwe mogelijkheden.
In een live demo zie je in Houten, Gorinchem of Amersfoort waarom heel veel iPad bezitters met iPadOS geen laptop meer nodig hebben. Je ontvangt van HCC!apple ook een iPadOS snelgids met een overzicht van de belangrijkste nieuwe functies en diverse besparingstips welke accessoires je daarvoor het beste kunt gebruiken.
Maandag 2 september om ca. 20:00 uur
bovenverdieping bibliotheek, Onderdoor 158, Houten (na de ALV van HCC!utrecht).
Vrijdag 6 september om 14:00 uur
Rozenobel, Dukatenplein 2, Gorinchem
Maandag 16 september 20:00 uur
Schuilenburgerweg 2, Amersfoort

Kun jij een nieuwe iPad goed gebruiken?
Iedereen die tussen 15 augustus en 15 oktober zijn HCC lidmaatschap via https://hcc.nl/ig-aanmelding uitbreidt met een betaalde interessegroep en ook HCC!apple lid is (of wordt) kan een iPad Air 3 winnen. Deze iPad met een groter 10,5 inch scherm is op dit moment de beste iPad voor de meeste gebruikers. Als extra interessegroep kost HCC!apple slechts € 2,54 per jaar. Heb je nog geen enkele interessegroep? Dan doe je aan deze winactie mee als je via https://hcc.nl/ig-aanmelding naast HCC!apple ook voor 1 andere interessegroep kiest. Dit geldt ook voor iedereen die nog geen lid is van HCC. Die kunnen zich met HCC!apple en 1 andere interessegroep aanmelden via https://www.hcc.nl/lid-worden.

HCC!apple in de regio Utrecht
HCC!apple zal dit seizoen weer zoals in het verleden het geval was weer op alle locaties van de regio een inloop houden waar u al uw vragen kunt stellen.
Tevens zullen er in de loop van het seizoen op alle locaties presentaties worden gegeven over de verschillende Apple zaken.
Op de locatie Houten zullen er presentaties en workshop worden gehouden om de 2 maanden. Kijk in onze agenda en in de nieuwsbrief wanneer deze avonden zijn.

3D in onze regio
In Houten, Amersfoort en Veenendaal zijn ook 3D groepen actief. Heeft u vragen of wilt u zelf ook starten met 3D printen loopt u dan zeker even binnen op de regio bijeenkomst. Misschien bent u dan zo enthousiast dat u een vaste bezoeker gaat worden van onze avonden. Kijk u even in onze agenda wanneer deze avonden plaatsen vind bij u in de buurt.