images/fade/fade1.png
 
HCC!Utrecht, met ca. 6.250 leden is een van de grotere regio's van het land, verzorgt vanuit 4 locaties maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd door de afdelingen Houten, Amersfoort, en Veenendaal.
Op elke locatie treft u een aantal standaard voorzieningen aan zoals toegangsregistratie, een gratis internet aansluiting, koffie + thee en in Houten en Veenendaal een leestafel met computerbladen.
Tevens zijn op de locaties kernleden aanwezig met kennis op het gebied van Internet, Browsers, Besturingssystemen, Open-source, Apple, Genealogie, 3D printen, Websites of digitale Fotografie/film.
Vrijwel altijd wordt er een lezing of presentatie gegeven over een interessant onderwerp zoals digitale foto- & video, computer beveiliging, Social Media, Genealogie of Smartphones/tablets.
 
Regio Utrecht is dringend op zoek naar vrijwilligers om mede het bestuur vorm te geven. Op de eerste plaats zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter, omdat Hennie de belangen van alle Regio´s in het hoofdbestuur gaat behartigen. Hennie verzorgt uiteraard het inwerken van de kandidaat voorzitter. Een van zijn belangrijkste taken zal zijn het  afstemmen van de activiteiten op de 3 locaties: Houten, Amersfoort en Veenendaal en het aanvragen van de daarbij behorende apparatuur. Daarnaast bestaat het bestuur van de Regio momenteel nog uit 2 personen: een algemeen lid en een secretaris/ penningmeester. Gaarne hiervoor uitbreiding met vrijwilligers. Daarom willen we aanstaande maandag een extra ledenvergadering houden, maar aanmelden kan uiteraard ook. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
HCC!utrecht zoekt een nieuwe voorzitter, is het wat voor jou? In deze video doet Hennie Hoevenaar, de huidige voorzitter, een oproep en vertelt hij er iets meer over.