images/fade/fade1.png

 


Bijeenkomst HCC in Amersfoort op 18 september

Op 18 september hebben we in "De Brug" ook weer onze HCC  bijeenkomst, die bestaat uit een inloop in de eerste zaal en een presentatie in de tweede zaal.

Inloop
We houden daar weer de gebruikelijke inloop waar vele interesse groepen weer aanwezig zijn, om uw vragen gezamenlijk met u te bespreken en u voor te lichten over de nieuwe ontwikkelingen op uw interesse gebied.

 

apple logo

ios17

Op maandag 18 september zal Bert van Dijk een presentatie en een korte demo geven van de nieuwste mogelijkheden die nu al beschikbaar zijn in de betaversies van iOS en iPadOS 17.

Ook Will Hanselaar zal weer aanwezig zijn om u te ondersteunen voor het updaten van oude Macs met een hogere macOS versie zodat je langer veilig gebruik kunt maken van je Mac dan Apple je wil laten geloven.

 

Digibrigade themabijeenkomst over ChatGPT op 5 september


Kom op dinsdag 5 september 14.30–16.00 uur naar buurtplein Zuid (Ratelaar 37, Nieuwegein) en leer meer over ChatGPT, de ‘slimme’ chatbox op basis van kunstmatige intelligentie.

ChatGPT?! Je hoort het vaak op het nieuws voorbijkomen, het zou sommige beroepen zelfs kunnen overnemen.

Maar wat is het nou precies? Hoe werkt deze slimme chatbot eigenlijk? Hoe zit het met de feitelijke nauwkeurigheid? En hoe slim is ChatGPT nou echt?

Tijdens een bijeenkomst in samenwerking met HCC Utrecht leer je alles over ChatGPT. Ook hoe je er zelf slim gebruik van kunt maken. De bijeenkomst is gratis.

Meer info en opgeven kan via deze link: detweedeverdieping


50plusbeurs

De 50PlusBeurs kaartverkoop is van start met € 10,- korting!

Van 12 tot en met 16 september 2023 is het gezelligste uitje voor actieve 50plussers terug in Jaarbeurs Utrecht. Ook HCC is hier weer met een grote stand aanwezig. Struin langs honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Maak het mee

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Ontdek en test diverse elektrische fietsen op het grote fietsplein, doe mee met naaiworkshops op het creatief plein of krijg advies over beleggen en schenken. Ontmoet artsen, deskundigen en auteurs op het Plus Podium over de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied of bekijk de dagelijkse modeshows met de nieuwste najaarscollectie.

Klik hier voor de korting van 5 euro. U betaalt slechts 12,50 euro. Kortingscode NWS23

Klik hier voor het programma


 


 

Geen feed gevonden