images/fade/fade1.png

De update van oktober toch beschikbaar?
Wel of niet installeren?Wat is er nieuw?
Klembord, screenshots.
Koppeling PC<>smartphone.
Zoek functie in startscherm.
Apps in tabs.
Tevens ON-The-Fly lettertype-grootte aan te passen
en/of zelf nieuwe lettertypen maken.
Enzovoort.
Wim Noordoven praat u bij over deze
Windows10 update en laat zien hoe het werkt.Heeft u deze update al geïnstalleerd en zijn er problemen?

Neem dan uw PC, laptop of tablet mee, zodat we u kunnen helpen een oplossing te vinden.PS. In de PC Active van december vindt u ook een uitgebreide beschrijving van deze update.

Opensource vraagbaak bij regio Utrecht

Er is voortaan ook op de eerste verdieping een opensource vraagbaak aanwezig bij de maandelijkse bijeenkomsten van Regio Utrecht in Houten.
Hier kun je terecht met jouw vragen op het gebied van opensource, de vraagbaak helpt je er graag verder op weg.

7 januari start Apple Film en montage cursus in Houten
Op maandagavond 7 januari start HCC!apple in Houten met een cursus beter filmen en monteren met je iPhone en iPad. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Via ons artikel in de laatste PC-Active “Zo maak je betere films met je smartphone” kun je al een goede indruk krijgen van de inhoud van deze cursus en lees je ook hoe je je hiervoor nog kunt aanmelden. In deze cursus kun je als HCC lid van een vakman voor een spotprijsje leren hoe je zelf video’s maakt waar je trots op kunt zijn. Want wie lid is of wordt van HCC!apple krijgt op de vermelde prijs van € 25 ook nog eens € 10 extra korting.

Apple inloop in Houten
Op 7 januari begint om 19:30 uur in Houten op de 1e verdieping van de bibliotheek weer een Apple inloop. Op deze goed bereikbare nieuwe locatie zien we steeds meer Apple gebruikers gezellig langskomen. Als speciale onderwerpen tijdens deze inloop zie je hoe je zelf geheugen bij kunt plaatsen in de nieuwste mac mini en tijdens de pauze van de videocursus kun je ook kort kennismaken met de nieuwste 12,9 inch iPad Pro.