images/fade/fade1.png

In Houten starten we op maandagavond 4 februari om 19:30 uur op de 1e verdieping met de gezellige inloop.

Om 20:00 uur start HCC!apple met hun workshop “Veiligheid met gemak” hoe je nog veiliger kunt werken met je iPhone en iPad. Daarmee haakt HCC!apple in op het landelijke HCC-thema “Security en privacy”. Bezoekers ontvangen op de bijeenkomst ook gratis een uitgebreide digitale handout waarin ze alles op hun gemak nog eens kunnen nalezen.

Na de pauze leggen we uit hoe je een Mac mini op afstand door meerdere personen kunt laten gebruiken. Binnen HCC!apple kunnen straks de vrijwilligers van alle Apple bijeenkomsten zo ook via een iPad alle Mac toepassingen laten zien, extra informatie met elkaar delen en presentaties ophalen.

Opensource vraagbaak bij regio Utrecht
Er is ook op de eerste verdieping een opensource vraagbaak aanwezig bij de maandelijkse bijeenkomsten van Regio Utrecht in Houten. 
Hier kun je terecht met jouw vragen op het gebied van opensource, de vraagbaak helpt je er graag verder op weg.

De bibliotheek in Houten is door de ligging pal naast station Houten heel gemakkelijk te bereiken per trein. Verder kun je de 1e 2 uur gratis parkeren bij Winkelcentrum Het Rond (Het Rond 2) in Houten. Dichtbij kun je ook langer gratis parkeren aan de Dijkhoeve.

HCC!3D Interesse Groep Midden Nederland

Op 6 februari willen we aandacht besteden aan een nieuwe feature in TinkerCad: codeblocks. Dit is een mogelijkheid om op een “scratch-achtige” manier te ontwerpen.

De groep wil verder graag nog aandacht besteden aan: vormen, Openscad, Freecad, Marlin??. De planning moet hiervoor nog worden opgesteld.

Op 6 Maart is de volgende bijeenkomst het programma hiervoor moet nog samengesteld worden.We komen bijeen op Locatie TinkerinQ, Dijkhoeve 1 Houten van 19:30-21:30 uur.

Geen feed gevonden