images/fade/fade1.jpg

 

 40jaar banner

HCC bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd!
Alle leden zijn op 18 januari persoonlijk uitgenodigd om zich aan te melden voor deze jubileumviering. Naast een lekker stukje taart, wordt er op de jubileumvieringen ook een presentatie verzorgd over fotograferen met je smartphone. Zo verenigen we het nuttige met het aangename! Tijdens de jubileumviering ontvangen leden die tussen de 10 en 40 jaar lid zijn een jubileumspeldje.

LET OP: Om deel te nemen aan die workshop dient u zich vooraf aan te melden via de inschrijvingslink in de mail over de jubileumviering van 18 januari.

Op dit moment is aanmelding niet meer mogelijk voor de locaties Vleuten en Amersfoort. U kunt natuurlijk ook inschrijven voor Veenendaal of een van de bijeenkomsten van de Seniorenacademie in onze regio. Ook komt er i.v.m. de grote belangstelling een extra workshop in Houten.

* Vleuten, maandag 5 februari, aanvang 20.00 uur (vol)
* Amersfoort, maandag 19 februari, aanvang 20.00 uur (vol)
* Veenendaal, dinsdag 20 februari, aanvang 20.00 uur
* Houten, Extra workshop op zaterdag 10 maart, in Expo Houten (Meidoornkade 24) 10.30 uur.

Om deel te nemen aan de workshop in Houten dient u zich voor 1 maart aan te melden. Ook daar geldt vol is vol. Dus wacht niet te lang. Na afloop van deze workshop kunt u met 50% korting ook een grote treintjes beurs bezoeken.

We hopen je op de viering van het 40-jarig jubileum te verwelkomen!

 40 jaar lid 2

 40 jaar lid van de HCC Dick Barnhoorn, Fred Eisen, Ben Bles met regio voorzitter Hennie Hoevenaar