images/fade/fade1.png

Houten kleinDoordat de Binnentuin in Vleuten stopt met het verhuren van ruimten aan de HCC gaan we met ingang van september naar een andere locatie. Onze nieuwe locatie wordt de bibliotheek in Houten.

De bibliotheek is een centraal gelegen locatie midden in het centrum van Houten. We hebben hier de beschikking over zalen op de bovenste verdieping van de bibliotheek. Doordat we nu gaan beschikken over 2 grote zalen geeft dat meer mogelijkheden om onze activiteiten uit te bereiden in onze regio.

De eerste maandag van de maand wordt weer onze HCC avond in Houten, alleen de tijden zijn veranderd. We beginnen om 19.30 uur en eindigen om 10.00 uur.

Maandag 3 september is onze eerste bijeenkomst in Houten en we zullen daar een bijzonder avond van maken. Met een aantal korte presentaties van de Apple groep in de ene zaal en een aantal presentaties van verschillende HCC groepen in de andere zaal. Over de juiste inhoud van deze avond zullen we u op korte termijn via een mailing informeren.

De bibliotheek ligt bij het spoorwegstation Houten, naast een grote fietsenstalling en vlakbij het winkelcentrum "Het Rond". Ook het parkeren van auto's geeft geen problemen. (zie onderstaand kaartje). Houdt u met het ingeven van het adres op uw route planner er rekening mee dat de bibliotheek in Houten in een voetgangers gebied ligt en dat kan bij sommige route planners problemen geven.

Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, 3995 DX Houten (Utrecht)

 

Parkeren