Logo HCC Utrecht

Regio hcc!utrecht

hcc!utrecht, met ca. 11.000 leden de grootste regio van het land, verzorgt vanuit 3 locaties maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd door de afdelingen Amersfoort, Utrecht-Midden en Veenendaal.

Op elke locatie treft u een aantal standaard voorzieningen aan zoals toegangsregistratie, een gratis internet aansluiting, een leestafel met computerbladen en koffie + thee.

Tevens zijn op de locaties kernleden aanwezig met kennis op het gebied van Internet, Browsers, Besturingssystemen, Open-source, Apple, Genealogie, Websites of digitale Fotografie/film.Vrijwel altijd wordt er een lezing of presentatie gegeven over een interessant onderwerp zoals digitale foto- & video, computer beveiliging, Social Media, Genealogie of Smartphones/tablets.

 

Bijeenkomsten

De afdeling Utrecht-Midden komt bijeen op de 1e maandagavond, Amersfoort op de 3e maandagavond en Veenendaal op de 4e maandagavond van de maand (uitgezonderd de maanden juli, augustus en feestdagen). Als u op Amersfoort, Utrecht-Middenof Veenendaal klikt dan komt u direct uit op de agendapagina van de betreffende afdeling.

Ieder lid van de regiohcc!utrecht, maar ook elk ander hcc-lid, is van harte welkom.Hij/zij mag een introducé meenemen, deze introducé is maximaal 2 x gratis welkom; daarna verwachten we van hem/haar dat hij/zij het hcc!lidmaatschapheeft aangevraagd.

Hulp

U wordt aangeraden om uw laptop (of PC) mee te nemen als u een computer probleem heeft. Alle gangbare besturingssystemen zoals Windows, Mac OS/X en Linux mogen voor de adviseurs geen probleem vormen. Neem voor de zekerheid een verlengsnoer mee voor de aansluiting op het lichtnet, uw batterij kan anders net leeg raken.

 

Regeltjes:

Kom niet na aanvang bij een lezing binnen, dat werkt erg verstorend;

  • Koffie- en thee moet (vrijwel overal) door u zelf betaald worden;
  • Neem geen bladen van de leestafel mee naar huis;
  • Schroom niet om iemand van de afdeling aan te spreken als u met een probleem zit of gewoon een vraag heeft.

 

We hopen u vaak op onze gezellige avonden te treffen.

 

Het hcc!utrecht bestuur

 

© 2017HCC Utrecht, Ontworpen door H Bellwinkel Web Design.