Regio Utrecht is op zoek naar vrijwilligers

Deel dit artikel

,

vrijwilligers gezocht

HCC!Utrecht, met ca. 4200 leden is een van de grotere regio's van het land, verzorgt vanuit 2 locaties maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd door de afdelingen Houten en Amersfoort.
Op elke locatie treft u een aantal standaard voorzieningen aan zoals toegangsregistratie, een gratis internet aansluiting, koffie + thee. In Houten is er ook een leestafel met computerbladen.
Tevens zijn op de locaties kernleden aanwezig met kennis op het gebied van Internet, webbrowsers, Besturingssystemen, Open-source, Apple, Genealogie, 3D printen, Websites of digitale Fotografie/film.
Vrijwel altijd wordt er een lezing of presentatie gegeven over een interessant onderwerp zoals digitale foto- & video, computer beveiliging, Social Media, Genealogie of Smartphones/tablets..

Vrijwilligers gevraagd. Iets voor u?

Regio Utrecht is op zoek naar vrijwilligers voor haar locatie in Amersfoort. Wij zoeken vrijwilligers die ondersteuning kunnen geven aan de activiteiten die we organiseren op de regio avonden. Het inrichten van de zaal, het klaarzetten van apparatuur, de ledenadministratie en nog vele andere zaken die het mogelijk maken om een gezellige ledenavond te houden. 
Heeft u 1 avond in de maand tijd om ons te ondersteunen.

Tevens zoeken wij een vrijwilliger die kennis heeft van Windows en de techniek van de PC, ter ondersteuning van ons team. Veel vragen van onze leden gaan over de computer en het besturings systeem en we willen hierbij graag wat versterking hebben.

Loopt u bij ons eens binnen op onze bijeenkomst in Amersfoort, op de derde dinsdag van de maand, en maakt u kennis met de HCC in de Regio.