De Brug (Amersfoort)

Adres: Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort

 5964e9f34f09b6.13364231

Naast de lezingen en demonstraties die in Amersfoort worden gegeven is er tegelijk een inloopavond. U kunt hier terecht met al uw vragen over Windows en Apple computers. Tevens is er een werkgroep aanwezig voor 3D printen, Genealogie en Raspberry Pi.

Elke maand Apple inloop in Amersfoort

Op de 3e maandagavond van de maand is HCC!apple van september tot juni ook vanaf ca.20:00u. aanwezig in Amersfoort met een Apple inloopbijeenkomst. Op deze inloopavonden is er vaak iets meer tijd om iets uitgebreidere Apple vragen te beantwoorden . Omdat er in Amersfoort ook vrijwilligers zijn van andere interessegroepen kun je daar ook kennis maken met andere leuke computer toepassingen. Locatie: De Brug, Schuilenburgerweg 2, 3816 TB in Amersfoort. 

Elke 1e maandagavond van de maand is er een interactieve Apple bijeenkomst of Apple presentatie in Vleuten. Meer info over deze en andere Apple bijeenkomsten vind je op apple.hcc.nl

Via apple.hcc.nl kun je gratis elke maand nieuwe iPhone en iPad tips ontvangen. Als lid van HCC met Apple ontvang je ook mac tips en al hun ebooks. 

 

HCC!genealogie

John Glaser helpt u bij het zoeken en registreren van uw familieleden. We noemen dat genealogie of te wel stamboomonderzoek.
HCC!genealogie adviseert haar leden met welk programma je gegevens vastlegt maar ook later hoe je deze publiceert. Voorbeelden daarvan zijn Aldfaer en GensDataPro.
Daarnaast geven zij tips op welke websites u uw gegevens, zeg maar bronnen, kan vinden. Denk aan WieWasWie.nl, OpenArchieven en Zoekakten.nl genealogie.hcc.nl

Raspberry Pi

Marcel Runte ontdekt samen met u de mogelijkheden van de Raspberry Pi. Elk maand is hij met een aantal leden door middel van kleine workshops aan het werk. Heeft u interesse, kom dan zeker langs.

Drone

Gerrit Rozendaal praat u bij over de ontwikkelingen van de Drone. Het fotograferen en filmen met de drone en daarna natuurlijk de bewerking van het film en foto materiaal.

Fotografie

Frans Buhrs is de man die u alles van fotografie kan vertellen, in zijn hobby en werk heeft hij alle fases van analoog tot digitale fotografie meegemaakt. De man dus voor al uw foto vragen.

PC techniek en Windows

Wim Noordoven is een van onze kaderleden die alle ontwikkelingen van de PC heeft meegemaakt en kan u daardoor adviseren en samen met u problemen oplossen.

Terug

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!utrecht

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden