Cultuurhuis Schoneveld Houten

Adres: Zonnehout 36, 3991 MX Houten

Cultuurhuis Schoneveld300

Elke maand Apple bijeenkomsten in Utrecht

Met uitzondering van juli en augustus is er op elke 1e maandagavond van de maand een leuke en leerzame Apple bijeenkomst. Om de andere maand gaan we vanaf 19.30 uur wat uitgebreider in op 1 Apple onderwerp. Als er geen Apple presentatie is, starten we om 19.30 uur met een afwisselende interactieve Apple bijeenkomst. Hierin komen verschillende korte actuele onderwerpen langs en kun je ook zelf draadloos een interessante app aan de andere bezoekers laten zien. Omdat veel vaste bezoekers actief zijn met fotografie zullen we ook steeds aandacht geven aan digitale fotografie en/of fotobewerking. 

In het 2e deel van de avond is er altijd meer ruimte om je Apple vragen te stellen aan onze mac, iPhone en iPad specialisten en kunnen we je ook persoonlijk helpen. Bezoekers die hun vraag al vanaf 19:30u. aangemeld hebben, zullen we dan bij voorrang helpen. Locatie: Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, 3995 DX in Houten ( gemeente Utrecht).

Ook in Amersfoort kunnen we je op de 3e maandagavond van de maand persoonlijk helpen. Meer info over deze en andere Apple bijeenkomsten vind je op hcc.nl/apple

Via apple.hcc.nl kun je gratis elke maand nieuwe iPhone en iPad tips ontvangen. Als lid van HCC met Apple ontvang je ook mac tips en al hun ebooks en kun je in Vleuten vaak ook met veel extra korting beginner gidsen kopen over macOS en iOS.

Terug

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!utrecht

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden