Actie banner

Ontdek de wereld van digitale innovatie op de HCC!kennisdag

Deel dit artikel

,

Kennisdag oktober 2024

Op zaterdag 5 oktober 2024 is van 10.00 tot 15.00 uur in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) weer een HCC!kennisdag. Presentaties, workshops, korting op specials plus gratis toegang en parkeren voor HCC-leden. Deze keer bovendien de presentatie van de HCC!scheurkalender 2025.

Bezoek workshops, demo's en presentaties, en verken onderwerpen als 3D-printen, domotica, drones, genealogie en programmeren. Voor jong en oud, met iets interessants voor iedereen. Toegang is gratis voor HCC-leden! Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Kom langs en vlieg – onder begeleiding – met een van onze kleine drones in de vliegkooi. Of kom naar de stand van HCC!apple. Hier kun je naast de helpdesk ook kennismaken met enkele mogelijkheden van een betaalbare VR-bril. HCC!programmeren is weer met de kleurenleds aanwezig. Verder veel informatie over het zelf maken van programma's. Deze dag is een goede gelegenheid om vragen te stellen en kennis uit te wisselen.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties. Dit keer onder andere een presentatie over Digitale fraude: wat is het, hoe herken je het en wat kun je ertegen doen? We willen deelnemers bewust maken van de gevaren van digitale fraude. Verder leer je hoe je fraude kunt herkennen en voorkomen en wat je moet doen als je toch slachtoffer wordt. Heel interessant!

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties en workshops. Deze zijn te volgen in de verschillende zalen op de bovenverdieping en deze keer ook toegankelijk voor niet-leden. Op de benedenverdieping presenteren de diverse Interessegroepen zich.

Verkoop
Op de benedenverdieping kun je als lid van HCC een aantal uitgaven met grote korting kopen. Welke dat zijn, lees je hier later.

Toegang HCC-leden tot de HCC!kennisdag
HCC-leden hebben gratis toegang (ook tot de Modelspoorbeurs). Registratie is bij de HCC-balie in de centrale hal: volg als HCC-lid de rode loper. Op vertoon van de HCC-pas krijg je toegang tot de HCC!kennisdag en de presentaties. Een van de vele voordelen van het HCC-lidmaatschap! Aanmelden voor de Kennisdag is niet nodig.Voor verder informatie klik op HCC!kennisdag

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!utrecht

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden