Heb je een iPad Air, iPad mini 2,  iPhone 5s of hoger? Laat dan de vele voordelen van iOS 12 niet aan je voorbijgaan. Deze nieuwste iOS versie is net uit en de werking is op heel veel punten verbeterd. Ook oudere iPhones en iPads voelen opeens veel vlotter aan. Via “instellingen>Algemeen>Software update kun je iOS 12 snel installeren.

Op 1 oktober starten we in Houten met een uitgebreide presentatie over iOS 12 die we later ook in o.a. Amstelveen, Zwolle, Urmond en Amersfoort gaan geven. We laten je graag enkele handige functies zien die vaak wat verborgen zijn. Met deze presentatie ontdek je snel welke instellingen voor jou handig zijn om te gaan gebruiken. Bij de presentatie gebruiken we een iPad zodat je alles duidelijk kunt zien en we je ook extra tips voor de iPad kunnen geven. Loop deze presentatie niet mis omdat je alleen maar een iPhone hebt. De meeste iOS 12 tips en apps die we laten zien kun je immers net zo goed op de iPhone gebruiken. Na de pauze beantwoorden we graag jouw Apple vragen.

Deze presentatie is doordat de Bibliotheek pal naast Station Houten ligt gemakkelijk voor iedereen te bereiken. Kom je met de auto dan kun je de 1e 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage van het winkelcentrum Het Rond (Het Rond 2) in Houten.

Zo ontvang je automatisch meer Apple tips Breid nu gemakkelijk zonder inloggen je HCC lidmaatschap uit met Apple en je ontvang voortaan automatisch elke maand een nieuwe iPhone en iPad tiplijst. Ook kun je als lid op apple.hcc.nl steeds meer informatie downloaden die alleen beschikbaar is voor leden van HCC!apple.
Als 1e interessegroep is HCC!apple gratis. Heb je al een andere interessegroep dan wordt er automatisch bij de betaling van je lidmaatschap € 2,50 per jaar in rekening gebracht. Je regelt het snel door te kiezen voor Apple op
https://www.hcc.nl/ig-aanmelding